4990 Ft-tól ingyen szállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Ország boltja verseny
     

Töltők, kábelek

Fő kategória >Töltők, kábelekTöltőtípusok

A telefonok feltöltésére is számos lehetőségünk van. A szimpla töltők mellett léteznek már olyanok, melyek egyszerre adnak lehetőséget Android és iPhone töltésére, olyanok, amelyek napelemmel működnek, és természetesen vannak autóban használható változatok is különböző csatlakozásokkal, kábellel vagy kábel nélkül. A power bankok mellett ezek is elengedhetetlen darabjai életünknek. Válassz széles kínálatunkból!

Lightning

Az iPhone adaptere lehetőséget ad arra, hogy most már ne csupán a telefonon nézegesd a szebbnél szebb képeket vagy videókat, esetleg más fájlokat, hanem pédául HDTV-n is. Ezzel a kis elmés szerkezettel akár a prezentációdat is levetítheted nagyfelbontásban – profin és naprakészen.  Lejátszhatsz filmeket HDMI-kompatibilis kijelzőeszközökre, de weboldalakat is tanulmányozhatsz ebben a formában. Type-C

A Type-C kábelt úgy alakították ki, hogy kompatibilis legyen egyszerre az okostelefonnal, játékvezérlővel, HDMI-porttal, fényképezőgép, nyomtató-, e-olvasó- és egyéb kimenetekkel. Míg a micro USB korlátozottabb lehetőségekkel bír, a Type-C az A típusú portokat duplavégű csatlakozókábellel helyettesítheti. Különböző paraméterekkel bíró változatok kaphatók nálunk is: duplavégű, kábel nélküli adapter, különböző méretű vezetékkel rendelkező adapter.


Micro USB kábel

Alapkábel, mely az okostelefonok töltésére és adatátvitelre való. Különböző adatátviteli sebességű változatok kaphatók itt hosszabb és rövidebb kábellel, valamint dupla kimenettel, Type-C adapterrel, vagy akár Lightning adapterrel egyben.

Webáruház készítés