INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ország boltja verseny
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Tok típusok


170 termék
Szilikon tokok
132 termék
Flip - Lenyíló tokok
5 termék
Övtáskák
83 termék
Bebújtatós tokok
10 termék
Fitness/Sport tokok
9 termék
Vízálló tokok
2 termék
Bumper


Milyen tok típusok közül választhatsz?

Sokféle telefontok létezik, melyeket különböző szempontok szerint lehetne csoportokra osztani. Webáruházunk alkategóriái között megtalálsz különböző jellemzők szerint összerendezett csoportokat.

Ütésálló tokok

Keményebb, így ellenállóbb anyagú tartóalkalmatosságok, melyeknél jobban nem nagyon védi a telefont semmi. Ezek jellemzően hátlapok, ezért a kijelzőre külön figyelmet kell fordítani fólia felhelyezésével. Tisztításuk könnyű és gyors, de a telefonra illesztésük is. A portok ezek használata esetén is könnyen elérhetők maradnak.

Szilikon tokok

A legnépszerűbb típus. Az ára baráti, könnyű, rengeteg színben és mintával kapható. Kisebb ütésektől, felszíni sérülésektől megvédi a telefonod, főleg, ha fólia is van az előlapon. Könnyen tisztítható és cserélhető. A telefonon lévő csatlakozók elérhetők benne.

Oldalra és lenyíló tokok

A nyitható tokokat akkor ajánljuk leginkább, ha a telefont táskában tartod, hiszen akkor könnyebben sérül, mintha csak simán a zsebedbe teszed el. Hogy oldalra vagy lefelé nyíló tokot választasz, az leginkább a megszokás kérdése. Funkcionálisan sok különbség nincs a kettő között, inkább az alapján döntünk általában, hogy miképpen esik jobban a használata. Előnyösek, mert maximálisan védik a telefont, hívásra csukott fedéllel is tudod használni a készüléket, de ha olvasni szeretnél rajta valamit, a tok kitámasztásra is kiváló. Bizonyos típusokban még kis rekeszek is vannak, amelyekbe kártyákat tárolhatsz. Színben és méretben rengeteg variáció létezik. Vásárolj széles kínálatunkból!

Bebújtatós tokok

Ha fokozottabban védenéd a telefonod annál, mint amit egy egyszerű hátlap nyújtana a készüléknek, akkor ilyen tokot érdemes választanod. A bebújtatós tok is zárható egy kis füllel a nyílásnál, ugyanakkor könnyedén kivehető a telefon, ha szükséged van rá. Amikor a tokban van, akkor teljes körűen védi a készüléket, és miután nincs folyamatosan rajta, még könnyebben tisztán tartható. Emellett viszont érdemes fóliát is rakni a telefonra pont azért, mert nem védi azt folyamatosan a tok.

Fitness/sport- és vízálló tokok

Tartós, biztosan védő, dizájnos tokok, melyeket elsősorban a rendszeresen, átlagosnál többet sportolóknak ajánlunk. Bírják a kiképzést, praktikusan rögzíthetők a testen, kényelmesek, bőrbarát anyagból készültek és többféle kialakítású változatuk létezik.

Övre fűzhető tokok

Némileg kapcsolódnak az előző csoporthoz, ezeknél a tokoknál is alapvető a kényelmi faktor, valamint a praktikum. Se zsebre, se táskára nincs szükség, ha övre illeszthető tokkal rendelkezel. Színekben és formákban nincs hiány. Tartósak, könnyen kezelhetők és tisztíthatók.

Bumper

Bár nem igazán nevezhetjük toknak, mert csak keretbe foglalja a mobilt, ami így megkap egybizonyos védelmet az ütésektől, sérülésektől. Ilyen tok esetén az üvegfólia használata erősen ajánlott. A tok egyébként tartós, esztétikus, szintén sokféle színben kapható. Akkor válaszd, ha főleg a zsebedben hordod a telefont.

 

 

 

Webáruház készítés