INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ország boltja verseny
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szelfibotok

Fő kategória >Szelfibotok

Sorrend:


Szelfibotok

A szelfibot egy olyan eszköz, amellyel tulajdonképpen meghosszabbítod a karodat: távolabbról, többféle szögből készíthetsz magadról fotókat, videókat úgy, hogy nem torzul a kép, valamint a háttérrel is ügyesebben variálhatsz, és a fotók elkészítéséhez nem kell megkérned idegeneket, akik aztán kattintanak, de nem biztos, hogy úgy, ahogyan szeretted volna.

 

 

Szelfibotokból is van többféle, olcsóbb és drágább, masszívabb és könnyedebb típus is. A bot hosszúsága lehet más és más, van olyan termék, mely teleszkópos, azaz kihúzható többszörösére. Az okostelefonhoz való csatlakozásban van még eltérés a botok között.

A vezetékes szelfibot a legegyszerűbb választás, hiszen ennél egy kábellel kell csupán összekapcsolni a két objektumot és a rendszer működik. Talán annyi a hátránya, hogy ez esetben hangot nem tudsz rögzíteni.

A Bluetooth szelfibot komplexebb egy leheletnyivel, mert a két eszköznek kapcsolódnia kell egymáshoz. A telefonon be kell kapcsolni a Bluetooth opciót, csak így fog működésbe lépni a bot, amelyet viszont tölteni kell a technológia miatt. Érdemes magadnál tartani töltőt is, ha ezt a típust választod.

Amennyiben értékesebb telefonnal rendelkezel, jobb a masszívabb, drágább típust választani, amely biztosan tartja a telefont, és tartósabb, de akkor is, ha komolyabb és sok felvételt szeretnél készíteni.


Webáruház készítés