Szűrés
Ár
4 790 Ft - 6 390 Ft
Kompatibilitás
(16)
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ország boltja verseny
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Autós telefontartók

Fő kategória >Mobil tartók >Autós telefontartók

Sorrend:


prev
12
next

5 autós mobilkiegészítő, melyekkel a vezetés örömteli és biztonságos is

Alapvető és érthető elvárás ma már, hogy menet közben is tudjuk használni a telefonunkat: tölteni, beszélni és intézkedni rajta, általa. Rengetegen szeretünk az autónkban ügyet intézni, megbeszélni találkozót, pörögni, nem csupán mélázva várni a forgalomban.

Pont ezért állnak rendelkezésünkre szuper eszközök, amelyek megkönnyítik az irodai, és egyéb tevékenységek végzését, esetleg szórakozást a gépkocsiban is - zenehallgatást, csevegést élőszóban, vagy térképolvasást, -hallgatást (GPS). Könnyen kivitelezhetővé és biztonságossá teszik a telefonálást vezetés közben, szükséges tárgyakat tartanak elérhető közelségben, komfortossá teszik az utazást, örömmé varázsolják a zenehallgatást, mert saját kedvenceket játszhatunk.

 

Menetközben tölteni – autós mobilfeltöltő eszközök

Az autós töltők területén is számos lehetőség közül választhatunk már. Különböző méretű, formájú és funkciójú darabok léteznek. A legáltalánosabb az USB-töltős A és/vagy B kimenettel is, van kétportos, négyportos, de akár hatportos verzió is, kérdés, hány ember utazik rendszeresen mennyi telefonnal, esetleg laptoppal, tablettel a kocsiban. Van négyzetes, kerek és egyéb formavilágú, kisebb és nagyobb teljesítményű darab. Az egyik legjobb megoldás, ha egy kicsit okosabb töltőt választunk, amely nagyobb teljesítményű, kompatibilis a készülékeinkkel, és a bluetooth segítségével könnyedén beszélgethetünk és zenét is hallgathatunk általa. A vezetékes töltő sem ment ki a divatból, hiszen lehet, hogy a hátsó ülésen utazunk, és ettől függetlenül szeretnénk tölteni és használni is a telefont, mindez megoldható extra hosszú kábeles töltőkkel.

 

Beszélő objektum a látótérben – autós mobiltartók

A tartók piacán megtalálunk szélvédőre, valamint a műszerfalra rögzíthető terméket, de létezik olyan is, mely tulajdonképpen a telefon hátoldalára tapasztható grip, és a szellőző rései közé lehet beilleszteni, és természetesen van mágneses megoldás is. A két előbbi esetében a következő verziók léteznek: amely alulról is megtámasztja a készüléket, de vannak olyan tartók is, amelyek esetében csak két oldalsó tokba rögzíthető be a telefon. Ilyenkor a tapadókorongot úgy kell a szélvédőre helyezni, hogy a készülékünk a műszerfalra támaszkodjon, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy menet közben kiugrik a telefon. Megjelenést tekintve számos kialakítással találkozhatunk, a robosztusabb kivitelezéstől kezdve, a karcsú, nett formavilágon át a az abszolút funkcionálisig sorakozik fel mindenféle autós töltőalkalmatosság.

 

Univerzális tartófelület kisebb cuccoknak – nanopad

Nagyon tudományos-fantasztikusan hangzik a neve alapján, de igazából egy tartóeszközről beszélünk. Biztonságosan elhelyezhető a – bármilyen – műszerfalon, azaz nem esik le, nem mozdul el, és ő is tapadással “dolgozik”, azaz a másik felületén mindenfélét – szemüveget, telefont, MP3-lejátszót, tollat, öngyújtót és egyéb apróságokat – rátehetünk anélkül, hogy leesne. A nem mágneses és ragasztómentes felület könnyen tisztítható vízzel, sokáig működőképes, még a kátyús utakon is rögzíti a ráillesztett tárgyakat. Kényelmes és praktikus kiegészítő az autóban, mert minden fontos kellékünk kéznél van, könnyen elérhető.

 

Fülbemászó dallamok és szavak – bluetooth headset

Kicsi, könnyű és hasznos. Segít abban, hogy vezetés közben valóban a forgalomra, az útviszonyokra, a sebességre, azaz összefoglaló nevén a vezetésre fókuszáljunk. Hogy mire figyeljünk vásárláskor? Attól függ, mennyit szeretnénk használni, milyen időtartamban és milyen közegben. Autóban a fontosabb tényezők közé tartozik az üzemidő, a kényelmi fokozat, és a zajszűrés, de természetesen mindenkinek fontos az ár is. E termék esetében igaz a mondás: olcsó húsnak híg(abb) a leve. Ha jó minőséget és megbízhatóságot, valamint kényelmes használatot szeretnénk, akkor érdemes kicsit drágább darabot venni. A headsetek többsége már minden kütyüvel kompatibilis, viszont sajnos nincs módunk a termék kipróbálására. Ki kell tapasztalni, melyik kényelmes számunkra.

 

Kihangosító extrákkal – az fm transzmitter

Mi ez valójában? Először ezt tisztázzuk, bár Olvasóink zöme bizonyára már ismeri az ominózus felszerelést. Rövidhullámú sugárzókról van szó, melyek képesek arra, hogy a telefonon, pendrive-on vagy SD-kártyán tárolt zenéinket az autó szivargyújtójába dugva lejátszhassuk az autórádión, illetve telefonálhassunk is a segítségével.

A szerkezetet összekötjük a telefonnal, a rádióval és máris működik. Az okostelefonokban is megvan a lehetőség erre a funkcióra, de nem aktiválják ezt a gyártók, mivel akkor nem lenne szükségünk még erre a kis kütyüre, márpedig akkor nem is fizetnénk érte. De fizetünk, mert kicsi, okos és hasznos. És kell!

Valamelyik termék inkább a zenelejátszásban jeleskedik, jó hangzást biztosít, viszont nem igazán kielégítő vele telefonálni: zajos, nem hall rendesen minket a hívott fél. Valamelyik pedig a telefonálás minőségét emeli, és magát a folyamatot egyszerűsíti le, de a zenei hangokat nem adja olyan szépen vissza.


Webáruház készítés