INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ország boltja verseny
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Audio kiegészítők

Fő kategória >Audio kiegészítőkVezetékes headset

Sokféle kialakítású headset létezik, biztos, hogy mindenki megtalálja azt, ami igazán neki való. Lehet ez dizájnosabb, különlegesebb kivitelű darab, de lehet igazán jól funkcionáló, a külsőre nem akkora hangsúlyt fektető termék. Létezik fejre helyezhető mikrofonos, illetve a fülbe dugható változat. Ennek az eszköznek a használatával magunkért is teszünk, hiszen elkerüljük, hogy a telefon folyamatosan a fejünk mellett legyen. De másokért is, mivel tekintettel vagyunk a minket körülvevő emberekre. Könnyű, kényelmes és praktikus. 

Bluetooth headset

Kicsi, könnyű és hasznos. Segít abban, hogy vezetés közben valóban a forgalomra, az útviszonyokra, a sebességre, azaz összefoglaló nevén a vezetésre fókuszáljunk. Hogy mire figyeljünk vásárláskor? Attól függ, mennyit szeretnénk használni, milyen időtartamban és milyen közegben. Autóban a fontosabb tényezők közé tartozik az üzemidő, a kényelmi fokozat, és a zajszűrés, de természetesen mindenkinek fontos az ár is. E termék esetében igaz a mondás: olcsó húsnak híg(abb) a leve. Ha jó minőséget és megbízhatóságot, valamint kényelmes használatot szeretnénk, akkor érdemes kicsit drágább darabot venni. A headsetek többsége már minden kütyüvel kompatibilis, viszont sajnos nincs módunk a termék kipróbálására. Ki kell tapasztalni, melyik kényelmes számunkra.

FM transzmitter - kihangosító extrákkal

Mi ez valójában? Először ezt tisztázzuk, bár olvasóink zöme bizonyára már ismeri az ominózus felszerelést. Rövidhullámú sugárzókról van szó, melyek képesek arra, hogy a telefonon, pendrive-on vagy SD-kártyán tárolt zenéinket az autó szivargyújtójába dugva lejátszhassuk az autórádión, illetve telefonálhassunk is a segítségével.

A szerkezetet összekötjük a telefonnal, a rádióval és máris működik. Az okostelefonokban is megvan a lehetőség erre a funkcióra, de nem aktiválják ezt a gyártók, mivel akkor nem lenne szükségünk még erre a kis kütyüre, márpedig akkor nem is fizetnénk érte. De fizetünk, mert kicsi, okos és hasznos. És kell!

Valamelyik termék inkább a zenelejátszásban jeleskedik, jó hangzást biztosít, viszont nem igazán kielégítő vele telefonálni: zajos, nem hall rendesen minket a hívott fél. Valamelyik pedig a telefonálás minőségét emeli, és magát a folyamatot egyszerűsíti le, de a zenei hangokat nem adja olyan szépen vissza.

Webáruház készítés