Hírlevél
TOP termékek
INGYENES SZÁLLÍTÁS

TTB Blog
2019.01.07 12:07

5 dolog, amivel megkönnyíti az életed az átlátszó szilikon tok

Mindenki tudja, hogy a minőségi szilikon tokok rugalmasak, alaktartóak és hosszú életűek. De a mindennapokban milyen hasznát vehetjük ezeknek a kiegészítőknek? Most mindent elárulunk róluk!

5 dolog, amivel megkönnyíti az életed az átlátszó szilikon tok

 

A saját ízlésedre szabhatod

Igazán egyedi telefontokot szeretnél magadnak? Nem kell hozzá más, csak egy átlátszó szilikont tok, és egy kis kreativitás. Alácsúsztathatsz egy képet, kifestheted körömlakkal, rajzolhatsz rá vagy megszórhatod csillámporral. Ennek csak a fantáziád szabhat határt. Rengeteg inspirációt szerezhetsz hozzá az internetről képes, de akár videós formában is. Hidd el, ha te magad dekorálod ki a védőtokodat, az garantáltan nem fog visszaköszönni rád az utcán és teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatod.

Praktikus, ha sokat tömegközlekedsz

Ha sokat utazol busszal, vonattal vagy bármilyen tömegközlekedési eszközzel, biztos veled is nem egyszer előfordult már, hogy jött az ellenőr vagy a kalauz és negyed órán keresztül matattál a táskádban, mert nem találtad meg a bérleted. Főleg az elsőajtós járatokon vagy metrózásnál kellemetlen a szituáció. Azonban egy átlátszó szilikon tok ebben sokat segíthet. Csak csúsztasd be a bérleted a tok és a telefon közé, így egyrészt mindig kéznél lesz a bérleted, másrészt pedig nem fogod otthon felejteni.

A személyi igazolványt, bankkártyát és egyéb fontos iratokat azonban nem érdemes itt tartani. A telefonunkkal bármi történhet, pl. ott felejthetjük valahol, de el is lophatják. Képzeljük csak el azt a helyzetet, amikor nem elég, hogy elveszítjük a telefonunkat, de vele együtt az összes iratunknak nyoma veszik. Rengeteg bosszankodás és utánajárás lesz az eredménye, ezért ezt érdemes szem előtt tartani.

 

Kinézet

A legtöbb telefon tulajdonos arra törekszik, hogy minél szebb állapotban maradjon a készüléke. Azonban nem mindenki szereti tokba tenni és elrejteni a mobilja design-os elemeit. A transzparens szilikon tok egy kiváló kompromisszum lehet ezekre az esetekre, hiszen a kiegészítő megvédi a telefonunkat a szennyeződésektől és az ütésektől egyaránt, úgy hogy eközben minden ív, forma látható marad. Akiknek különösen kényes ez a téma, azok választhatják az ultravékony változatot, így a készülék nem lesz sokkal nehezebb. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a masszívabb tokok biztonságosabbak, mint vékony társaik. Tokválasztásnál fontos ezt is figyelembe venni.

 

Az átlátszó tokok sem egyformák

Az átlátszó szilikon tokok igazán egyszerű kiegészítők, azt azonban kevesen tudják, hogy többféle típusban is elérhetőek. Pedig hatalmas előnye, hogy széles választékban választhatunk magunknak ilyen tokot. Van a teljesen átlátszó, és van olyan is, ami mintás. Lehet kapni ultravékony változatot, ami 0,3 mm vastag. A teljesen átlátszó védőtokokat gyakran illetik a clear vagy a transparent megnevezéssel. Ezen felül vannak színes variánsai is pl. kék, rózsaszín, fekete (füst). Aki túl puritánnak tartja az átlátszó tokokat az választhat olyat, aminek csak a széle színezett. Ha nem csak a telefon láthatósága számít, hanem a biztonság is, akkor ajánlott egy megvastagított, megerősített szélű szilikon tokot vásárolni. Az átlátszó szilikon tokok egyik legmegbízhatóbb gyártója a Nillkin.

 

Bármikor zsebre vághatod

Mivel még a megerősített falú szilikon tokoknak is alig van súlya, így könnyen zsebre tehetjük. A készülék nem fog karcolódni, és kényelmes is, nincs olyan érzésünk mintha egy téglát cipelnénk magunkkal. Arra viszont mindenképp figyeljünk oda, hogy kulcs mellé így se tegyük okostelefonunkat, mivel a kamerát vagy a kijelzőt könnyen megkarcolhatja.

Webáruház készítés