Hírlevél
TOP termékek
INGYENES SZÁLLÍTÁS

TTB Blog
2018.12.13 15:31

Ajándékvásárlás Férfiaknak - Ezt tuti imádni fogja!

Mit vegyünk ajándékba a pasinknak, a férjünknek, kollégánknak vagy egy férfi rokonunknak? Ha a tökéletes ajándék kiválasztására törekszünk, akkor mindenképp praktikus meglepetést válasszunk! És mi a tökéletes választás? A mobil tartozékok tuti befutók, hiszen többnyire az áruk is kifizethető, igényesek, ötletesek és telefonja mindenkinek van. Valamint mindig szükség lesz rájuk, újra és újra.

Ajándékvásárlás férfiaknak - Ezt tuti imádni fogja!

5 ajándék, aminek igazán örül egy férfi

5. Aktivitásmérő órák

Ez a kiegészítő azoknak ajánlott, akik pontosan szeretnék követni, milyen teljesítménnyel telik a napjuk, akik számára fontos a kontroll. Ez a kütyü jelzi a pulzusszámot, a lépések dinamikáját, riaszt, ha túl sokat ült a gép előtt, vagy beszámol az alvása minőségéről. Semmi nem marad titok előtte, talán még előtted sem. Az aktivitásmérő karóra egyszerű, semmi felesleges csavar nincs benne, ugyanakkor vízálló, Android és IOS kompatibilis. Kijelzője karc- és ütésálló, tehát még a legvadabb körülmények között is tökéletes viselet. Az akkumulátora egy töltéssel 20 napig maximális teljesítményt nyújt és mindössze 7 gramm.

Kiknek javasoljuk:

 • sportos életmódot folytató,
 • túlterhelt, stresszes,
 • trendeket követő, naprakész,
 • ellenőrzés-megszállott,
 • „kíváncsiak minden újra” típusú férfiak.

 

4. Sportkamerák

Amennyiben imádja a kihívásokat, rengeteget sportol, és szívesen rögzíti azt, amit átél, lepd meg egy sportkamerával.

Legyen szó síelésről, bicajozásról vagy túrázásról, sokkal könnyebb úgy felvételt készíteni, ha egy professzionális, többféle felületre rögzíthető sportkamera áll a rendelkezésedre, mintha egy telefonnal kellene bíbelődnöd. Gondolj bele, milyen fantasztikus helyzet az, ha az illető egyszerre éli át az élményt ott a jelenben, de közben meg is örökítheti azt. Nincsen leeső alkatrész, nincs beázás, nincs homályos, elúszott felvétel. Van helyette látvány és hang, éles képek, felvételek, színek és fények.

A FULL HD kamera 30 képkocka/másodperces sebességgel rögízt, beépített LCD kijelzője, mikrofonja és hangszórója van, így akár a helyszínen visszajátszható a videó. Cserélhető az akkumulátora. Jár hozzá vízálló tasak, rögzítőelemek. A különböző márkáknál lehetnek eltérések technológia, kamera és egyéb részletek tekintetében. Általában többféle szín áll rendelkezésedre, illetve egy-egy darab okostelefonként is működik, így az áruk is különböző.

Kiknek javasoljuk:

 • folyton felvételeket készítő barátunknak,
 • újdonságokat megismerni, felfedezni vágyóknak,
 • mindig utazgató és/vagy konstansul sportolóknak,
 • különleges sportteljesítményeiket szívesen rögzítő és bemutató kortársainknak, gör- és szörfdeszkásoknak, síelőknek, motorosoknak, búvároknak, ejtőernyősöknek.

 

3. Autós tartók

Alapból is jó választás egy autós tartó, akkor meg különösen, ha az ajándékozni kívánt illető sokat ül a volán mögött. Választhatsz szélvédőre tapasztható, szellőzőrácsba rögzíthető tartót. A telefont tarthatja mágnes, vagy kettő kar, melyek közé mindenféle telefontípus beilleszthető. Biztonságosak, tartósak és praktikusak ezek a kiegészítők. Vannak masszívabb, nagyobb méretű darabok, és filigránabb, könnyedebb kivitelű termékek. Mérd fel, melyik illik jobban a személyiségéhez, elvárásaihoz: szereti, ha jól látszanak a dolgok, ha azok erősek, stabilak, vagy inkább a kevésbé feltűnő, visszafogottabb kiegészítők jönnek be neki.

Nanopaddal is meglepheted a hozzátartozód, melyet pedig a műszerfalra tehet majd rá. Környezetébe simuló, dekoratív, mágneses felületű telefonos kiegészítő ez a kellék, melyre mindenféle apróbb, hasznos tárgyat tehet, anélkül, hogy leesne: tollat, mp3-lejátszót, napszemüveget és persze telefont.

Kinek ajánljuk:

 • minden férfinek, aki vezet

 

2. Powerbank

Repülőút, hosszabb kerékpározás, túra, zarándokút, elvonulás, autózás hosszabb távon, vagy csak egy húzós nap konnektor nélkül? Nem gond, nem kell, hogy működő telefon híján maradjon a kiválasztott. Egy külső akkumulátor tökéletes megoldás fenti problémákra. Igazán igényes kivitelű, különböző formájú, többféle színű powerbank közül választhatsz. Általában mindenféle telefonnal kompatibilisek ezek az akksik, gyorstöltős verzióban is gondolkodhatsz. A burkolat karcálló, csúszásgátlóval kezelt.

Kiknek ajánljuk:

 • utazó nagyköveteknek
 • jövő-menő figuráknak
 • telefonlemerülésre hivatkozó Pató Páloknak
 • folyamatosan a mobilon lógóknak

 

1. Ütésálló védőtokok

Nagyon előrelátó ajándék az ütésálló védőtok, ugyanis jelentősen tartós, azaz hosszúéletű. Nem csak ígéret az, hogy megvédi a telefont a nagyobb ütésektől, karcolásoktól, szúrástól, hanem ténylegesen megóvja a hátlapot és a kijelzőt is. Természetesen az ütésálló hátlapoknál külön gondolni kell a képernyő védelmére is. Kiemelten előny, hogy nem csupán hasznos és praktikus, sok esetben férfias is, hiszen számos ütésálló tok megjelenésben is maszkulin: fekete, formavezetése szögletes, érzete kemény, viszont nagy előny, hogy mindezek mellett könnyű.

Az ütésálló tokok por- és csúszásállók is, stabilan illeszkednek a telefonhoz, nem lehet rajtuk ujjlenyomatot hagyni, és könnyen tisztíthatók.

Kiknek ajánljuk:

 • akiknek értékes telefonjuk van
 • akik szeretik, ha maximális biztonságban van a készülékük
 • akik kissé olaszos temperamentummal rendelkeznek, és olykor eldobják, vagy elejtik a mobilt
 • akik extrém környezetben dolgoznak.
Webáruház készítés