Hírlevél
TOP termékek
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Termék részletek


Xiaomi Mi Dual Driver gyári univerzális sztereó felvevős fülhallgató - Type-C csatlakozós - BRE02JY - white

Xiaomi Mi Dual Driver gyári univerzális sztereó felvevős fülhallgató - Type-C csatlakozós - BRE02JY - white
13 090 Ft
- Vezetékes fülhallgató + mikrofon
- HiRes nagy felbontású audio
- Kiváló hangminőség, kettős meghajtás
- USB Type-C csatlakozó
- Beépített, 3 gombos távirányító
- Strapabíró vezeték, MEMS mikrofon

Erőteljes dizájn

Az egyszerű és vékony vonalvezetés elegáns megjelenéssel párosul és a fényes test kerámia tapintású felülete kiemeli a részleteket, így a zene áramlása még figyelemre méltóbb.

A Mi Dual Driver Earphones elnyerte a Hi-Res Audio minőségi tanúsítványt.
Ez a fülhallgató kompromisszumok nélküli zenei minőséget garantál magasabb mintavételezési rátával, mint a CD-nél szokványos.

USB Type-C interfész kompakt és Plug&,Play

A csatlakozó Type-C típusú, amely illeszkedik a mostani okostelefon piaci trendekhez. A dizájn vékonyabb, mint a 3.5 mm-es jack, a csatlakozás megfordítható, összességében egy stílusos, könnyű és kompakt forma, mellett egy erőteljes technológiai magot is hordoz.

Félig fülbe dugott kialakítás a testre szabott kényelemért

Félig fülben lévő struktúra,  fül vonalának ergonómiai paramétereinek figyelembe vételével lett tervezve: a burkolat alapvetően kit van a hallójáratból, így védve azt. Minden fül formára és típusra jó, kényelmes viselés-érzést biztosít folyamatosan hordva is.

Nagy ellenállóságú vezeték

Puha TPE anyag, nehezen gubancolódik, télen, a hidegben sem lesz kemény és rideg, minden helyzetben és pillanatban kellemes viselet.

Különleges dizájn

A teljesen ergonomikus kialakítású Mi Dual Driver Earphones minden fülben kényelmesen hordható.

Digitális dekódoló chip a csatlakozóban

A magas minőségű dekódoló chip egybe van építve a hardverrel a HiRes nagy felbontású audio támogatásért.  Magas dekódolási rátával és nagy jel/zaj aránnyal rendelkezik, amely nagyban segíti a hangminőség javítását az átvitel közben. Visszaállítja a hang eredeti minőségét és kiváló zenei teljesítményt nyújt - hogy te kizárólag az élményre koncentrálhass.

Mikro-méretű elektromechanikus mikrofonos távirányító, 3 gombos vezérlés egyszerű zenehallgatás

A tiszta MEMS mikrofon jobb hívásminőséget biztosít így a headset nem csak zenehallgatásra lesz kiváló, hanem beszélgetésre is. Kényelmes és gyors kezelés, egyszerű zenehallgatás.

Innovatív dinamikus + kerámia hangszóró a magas és mély hangokhoz

A kitartó törekvés a megalkuvást nem ismerő hangminősége arra ösztönzött minket, hogy folyamatosan megszegjük a szabályokat és innovatívak legyünk. Többrétegű kerámiára helyeztük a mozgótekercses egységet, az így létrejött frekvenciatartomány miatt a jól ismert dallamok is új hangzással szólalnak meg.

A kerámia réteg magas teljesítmény pontosan oldja meg a természetes hangzás kérdését

A vékony kerámia hangszóró egység sima és magas minőségű hangminőséget produkál kétutas vibrációja által. A gyors reakciója lehetővé teszi a magas frekvenciás hangokat egészen a 40 kHz-es tartományig való kitolásának lehetőségét, így teljesen és pontosan adja vissza az eredeti hangot.
  • Cikkszám
    AHXI-080
Webáruház készítés